Prevoznici iz Austrije

Autor Semir, 23 05, 2017, 21:04:07 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tomo

Semir

Marko NS

Od mene premijerno 2 Meseca star Mercedes Benz Tourismo M, doslo je nekoliko novih Tourisma M i L. Veliki Pozdrav izuzetno ljubaznom soferu i ako je bio u guzvi zatvorio je bunkere da lepse slike ispadnu  :D
Mercedes Benz Tourismo.
Prevoznik.Zillertalbahn AG,Austrija.

Marko NS

Jos jedna prinova kod Tyrol Toursa je ovaj Mercedes Benz Tourismo, ima dodatni side guard assist  :D
Mercedes Benz Tourismo.
Prevoznik:Tyrol Tours Austrija.

Marko NS

Specijalno za Marka jedna prelepa Setra 417 HDH EURO 5, njoj naravno ne treba ski boks.  :D
Setra 417 HDH EURO 5.
Prevoznik:Dietrich Touristik,Austrija.

Marko_BL417

Hvala imenjače, predobar bus, još bolja slika :D

Da, bunkeri su kao kod aviona :D Jedan od najvećih prtljažnih prostora u turističkoj klasi, samo Van Hool Astron/Altano čini mi se da ima veće bunkere i niko više :D

Marko NS

Marko NS

Mala mesavina Setre 300 i Setre 500  :D
Setra 515 HD.
Prevoznik:Rietzler Reisen,Austrija.

Marko NS

MAN Lions Coach.
Prevoznik:Schlechter Autobus GMBH,Austrija.

Marko NS

Prelepa Setra 515 HD od plavog Schlechtera, zuti i plavi su braca ali su Firme odvojene. Plavi ima malo bolji ukus,ako se ne varam ski boks je od MAN-a  :D
Setra 515 HD.
Prevoznik:Schlecher Busreisen,Austrija.

Servistrans_belmynn

Servistrans_belmynn

Marko NS

Jedna prelepa Setra 416 HDH  EURO 5.
Prevoznik:Auderer Reisen,Austrija.

Marko NS

Jedan prelepi Tourismo K , koji je stekao popularnost u prevozu dece i jednodnevnih izleta, ovaj dosta radi na Medjugradskim linijama kao sto se moze videti ima kasu. :D
Mercedes Benz Tourismo K EURO 6.
Prevoznik:Schlechter,Austrija.

Irizar Century

Ja bi prije rekao da je ovo Tourismo RH tj niski turistički bus  slićno Setri S 415 GT,
Tourismo K ima vrata iza zadnje osovine 

Tourismo K -  https://s31.wheelsage.org/format/picture/picture-preview-large/m/mercedes-benz/tourismo_k/mercedes-benz_tourismo_k_25.jpg

Tourismo RH - https://img.favcars.com/mercedes-benz/tourismo/mercedes-benz_tourismo_2008_photos_1_b.jpg
Armin Vučić