Centrotrans, Sarajevo - Razno/Diskusije

Autor The_Dubster, 18 10, 2015, 23:42:30 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

The_Dubster

m_junuzovic

Možda otvaraju nagrila bar... Centroshisha.

The_Dubster

mate

A tko zna mozda postanu konkurenti Želji, Hodzicu i Petici :D :D

damir050

Marko_BL417

damir050

np_97

Polahko se i njihovi novi MAN-ekeni farbaju u zeleno , kooperanti sa Flixom na njemackim linijama ..

The_Dubster

... i eto informacije za koju i ja još uvijek čekam definitivnu potvrdu, a to će biti vjerovatno sutra :D

np_97

Ma definitivno je 100% , eh sad ne znam kako su se dogovorili jer cisto sumnjam da ce oni vozit po kilometru ..

The_Dubster

Izgleda da će se Flix baš morati prilagoditi u BiH zbog svih okolnosti... Baš se počinje zahuktavati. Neka ne iznenadi vijest uskoro da je još neko pozelenio ;)

S druge strane, mislim da CTS nikad ne bi ušao u "zeleni" posao, da mu DT nije bankrotirao. Kad je DT "čučnuo" prilike su se drastično izmjenile, pa se svako prilagođava na svoj način... Recimo GB i TT se "ubijaju" na poslascima iz Tuzle na linijama DT, dok je recimo CTS igrao na sigurno i priklonio se Flixu koji će mu biti kooperant na linijama za Njemačku. Pametan potez.

damir050

Za ocekivati je  da i pojedini  Autobusi od TT Promijene  boju

Manas

Jedan MAN iz zadnje ture i katni su u zelenim bojama..

damir050

Ako je ovo istina , Bice promijena stanica polazaka Recimo Frankfurt , Jer Flix ne polazi ispred  Stanicne Zgrade od Njemacki Zeljeznica ,vec iz jedne poprijecne ulice u blizini Stanice ,Al o tom po tom

nick

Pa to je strasno, ja ne znam kako ce putnici prosetati 150 metara 😯😯
Tvoji komentari su ono bas 🙈🙉