Čazmatrans Vukovar - Razno/Diskusije

Autor Marko_BL417, 11 06, 2021, 23:19:18 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MAN464

Markiša rječni kruzeri koji pristaju u rječnu luku nema veze s gradom Rijekom :)

Marko_BL417

Aha, pa da. Sad sam vidio da je Doki napisao riječni a ne riječki :D

Doki21

Prema informacijama koje imam (Skylineri -2 komada:VU-428-CU i VU-644-DJ)bi 10.7. trebali napustit HR i otic u novi dom-Srbiju 8)

Doki21

https://www.facebook.com/1083898388288593/posts/pfbid0MTYEhdDMcPZASyMtWvuRPjL3WsqrTporTeGqbpsdgDeVnN3AuNVaBRExc1zbPCsyl/

Konačno se JGP vraća u prave ruke💪😊

VUKOVAR, Poslije više od godinu dana linijski autobusni prijevoz na području Grada Vukovara ponovno preuzima vukovarska tvrtka Čazmatrans. O promjeni koncesionara izvijestila je gradska uprava navodeći kako od 1. srpnja 2022. godine komunalni linijski prijevoz putnika na području grada Vukovara na temelju Ugovora o koncesiji obavlja Čazmatrans Vukovar d.o.o. po cijeni karte u jednom smjeru od 5,00 kuna. ,,Grad Vukovar izražava zadovoljstvo što smo putem postupka za dodjelu koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti komunalnog linijskog prijevoza putnika na području grada Vukovara, u vrijeme krize uspjeli dodatno sniziti cijenu gradskog linijskog prijevoza", navode iz Grada Vukovara....

https://press032.com/autobusni-prijevoz-u-vukovaru-ponovno-preuzima-vukovarska-tvrtka-cazmatrans/

The hicMe

Citat: Doki21  u 05 07, 2022, 13:01:22 POSLIJEPODNE
Lokalci na odmoru na AK VU 8)

Jesu ZG table zbog lizinga ili?
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

Doki21

Marko_BL417

Citat: Doki21  u 09 07, 2022, 12:22:34 POSLIJEPODNE
Dobio sam još par slikica iz garaže,a mislim da će se kolegi Marku najviše svidjeti njegov omiljeni N1218HDL :)

Hvala puno Doki, prelijep je stvarno u toj plavoj boji :D

Doki21

Oooo kolega konačno malo slika iz inozemstva,svaka čast na slikama,mogao si slikat Tourlinera i iznutra čika Jovica nebi imao ništa protiv, ekipa za 5+,ako Bog da eto u utorak slika i od mene iz Zagreba sa interlibera :)

Doki21

Uskoro stižu 3 lijepe prinove (2 Coacha i 1 Tourismo) uskoro više informacija  8)

Marko_BL417

A da otvorimo temu GP Vukovar i prebacimo autobuse ČZM i Slavonija Busa koji obavljaju gradsko-prigradski prevoz u vukovaru?

Doki21

Nema SB ništa više od linija u Vukovaru,voze samo par osnovnih škola i to je to,a za ovo otvaranje mislim iskreno da nema potrebe kad imaju samo 3 linije gradske i 7 buseva gradskih  ;),ali eto vi odlučite,pa ćemo lako otvorit  :)

Doki21

Evo prije svega, ako dopustite da se jednim lijepim postom oprostim od jedne legende i veterana koji je dugi niz godina bio ponos Čazmatransa Vukovar, jedno vrijeme i prozvan najljepšim Starlinerom prve generacije kako u Hrvatskoj tako i na ovim prostorima, bus je uvijek bio stvarno održavan i nikad nije imao problema, većinom su ga dužili stariji "Majstori"koji su ga znali u dušu, i kad je njegov vozač koji ga je uvijek mazio i pazio, polako je postajao bus na kojem se vide godine rada i vožnje,  bus je stigao bio sa relativno malom kilometražom i u odličnom stanju i nastavio je biti takav, i eto nakon sigurno 15ak godina rada u Vukovaru došlo je vrijeme za rastanak, bus je od ove godine pod Čazmatrans Prometom i bit će sigurno do kraja karijere tj. Mirovine tamo, sa njim sam proveo stvarno lijepe trenutke i imat ću zauvijek lijepe uspomene iz njega i hvala mu za sve ove godine rada, ne prevaziđena kola i bezvremenski izgled :)

I odlaskom njega završava jedna era u Čazmatransu Vukovar-era Neoplan Starlinera, jedna lijepa i duga era, jeste da su bila tu još 2 Starlinera, ali ovaj je oduvijek bio poseban i unikatan, jedini Starliner dvoax ikada napravljen za Nussbaum i po tome je bio poseban i naravno po opremi kojoj bi se neki današnji busevi posramili ;)

I evo ( ne zadnja) ali meni najdraža njegova slika koju sam uslikao

Manas

Doki21

MAN464