BiH - Švedska

Autor The_Dubster, 10 04, 2017, 22:04:14 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

The_Dubster

The hicMe

Zna li neko koliko uopste linija voze nasi prevoznici za Svedsku? Jer na ovom gore spisku mislim da vise od pola linija ne vozi? Papalina je izgleda bivsa firma, Smiljic i Zeba ne voze sigurno 5-6 godina... Sta je sa ostalim prijevoznicima osim Bissa, Adriatic Bussa, Top Turista i Bundavice?
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

The_Dubster

Papalina vozi, samo je ime modifikovala, ostali su prestali uključujući i APB

damir050

Globtours vozi isto Sarajevo - Mälme  u 09:30 iz Sa sa  Autobuske  stanice

The hicMe

Znaci ipak imaju prevoznici putnika i ako se avio saobracaj razvio u poslijednjih par godina?

vezano za Papalinu, odgovor na zadnje javno pitanje
https://www.olx.ba/artikal/25498150/setra-s431-dt/#pitanja

The_Dubster

Ma ko će mu ga tu znati... Zvanično, firma se prodaje od kako je prvi vlasnik umro, pa sad... Izvršena je preregistracija na Papalina APS i ima Irizarka na SWE tablicama, pa ko zna šta se tu zapravo valja

The hicMe

Jel mislis na ovu Irizarku? A kome su prodali one dvije stare?
https://www.olx.ba/artikal/23647583/scania-irizar-pb/
Ozvinjavam se zbog OT

The_Dubster

damir050

Manas

Hitno mi treba. Ko trenutno i kad vozi iz Sarajeva ili Tuzle za Štokholm ili da prolazi kroz taj grad?

The hicMe

Biss i Bundavica imaju polaske utorkom iz Sarajeva(Biss sam vidjao, Bundavicu nikad), a Top Tourist ide subotom.

Manas

MAN464

Jeli vozi Adriatic Buss još za Švedsku, mislim da gazda radi u neoplana u Švedskoj ? Kako Bundavica sad stoji s putnicima ?
Hvala :)

BVB

Marko_BL417

Vidio ga ja prije jedno mjesec dana u dolasku sa sjevera ali nije mi se dalo da ga snimam, mislim da je bila nedelja (mislim)

The_Dubster

rade za Sarajevo i dalje. Najčešće parkirani ili kod CTS ili kod MAN Importer između polazaka