Mercedes O404

Autor The_Dubster, 10 04, 2017, 20:53:05 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

The_Dubster

Tema za Mercedov model O404

O404 RHD

Marko_BL417

Citat: The hicMeJedno "malo" pitanje, koliko je još živih O404 u BiH?

20-ak

16 RHD i 4 RH - sjećam se toga, sad jedan više jedan manje

Irizar Century

O404 RHD

Armin Vučić

Marko_BL417

Irizar Century

Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk

Armin Vučić

busppz

Kad li je ovaj vozio za Mayer's Busreisen :D

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Servistrans_belmynn

Marko_BL417

Mercedes O404 u manje poznatoj, SHD izvedbi. Meni se više sviđa od RH i RHD jer za razliku od niže braće ima bunkere iznad točkova, fino ima ručka. Taj nedostatak kod O403 SHD smatram velikim minusom. Iz istog razloga mi se više sviđa Setra S 315 HDH od 315 HD. Koliko znam O404 SHD nije toliko popularan, kod nas u okruženju ga ima (ili je imala?) jedino Clissa iz Klisa (kod Splita).

Slikano 2015. u Crnoj Gori

amfan

Odavno ga nema, otišao put Bliskog istoka.
Paško @ www.autobusi.org

MAN464

Da se nadovezem na ovo gore 404 shd je imao mandi par komada 4-5 i Dino bus i Clissa i Korčula Promet mada su svi sad na bliskom
Istoku odavno.

A meni je ovaj zanimljiv sad jel mi se cini ili je tako ali je negdje izmedu standardnog i kratkog ? Hvala za pomoć

https://www.bus-bild.de/bild/Schweiz~Regionen~Berner+Oberland/73903/aus-dem-archiv-jaggi-kippel--.html

BVB

Marko_BL417

Pa da, RHD-13 takvog je imao Bočac, (dužine 10,7m), a postoje još O404 RHD-10 (dužine 9.2m) i RHD-15 (dužine 12m)

Adis

Mercedes 404 je ponudio sve sto se moze ponuditi u porodici dvoosovinskih autobusa, razne duzine, razne visine, paketi opreme itd.. nekako razmisljam da u troosovinskoj izvedbi ne bi bio tako elegentan.. kolega mi je pricao da su devedestih godina proslog stoljeca dva Mercedesa 404 nova stigla u slovenski Koratur, tad su placeni po 800 000 njemackih maraka, najvise me se dojmilo to sto su imali podno grijanje.. ne znam da li neko danas to ima u ponudi..

The_Dubster

nisu imali dvoosovinac 13 metara :P

The hicMe

Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

Marko_BL417

Jel neko primijetio koliko je ovaj autobus postao rijedak na cestama, kao i Setre 315 HD