MAN - Gradski i prigradski modeli

Autor The_Dubster, 10 04, 2017, 18:17:35 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Doki21

Imam jedno pitanje,pa ako mi netko može odgovorit,to sam vidio na Lions Cityju od SB,mi stanemo na semaforu i čekamo zeleno,vozač drži kocnicu i bus proklizava i tek kad je počeo držat staničnu je bus prestao proklizavat znc bus stoji al opet onako grebe tj. Proklizava  kao da držiš gas i kocnicu pa oces palit gume,jel netko zna u čemu je riječ?

Doki21

Još jedna zanimljiva stvar a to je bar ja do sad nisam znao da se može kod man lions cityija može zakretat vozačevo sjedalo kao kod setre

Manas

To je do proizvodjaca sjedišta iskljucivo.

Marko NS

Marko NS

Novitet kod Ledermaiera samo je dizel :)
Man Lions City.

Manas

Mora da je neka brdska linija cim cu lanci tu.

Marko NS

Prigrad je jeste malo u brdu ali nije put toliko strm, ne znam iskreno sto ce lanci ali verovatno zbog osiguranja.
Vozio sam se u Setri 431 DT sa Nokian Kramponkama po snegu od 15 cm i nista se nije osetilo, ali nisam vozac busa ne mogu da procenim verovatno zavisi od iskustva.

2 Trn-Centar-Trn

Na nekom stranom forumu, cini mi se Slovackom, vidio sam gore pomenuti autobus na slici i model je naveden MAN SG 262. Ovi autobusi su jako jako slicni pa ako ne i isti pa zelim da pitam da li su ova dva modela zapravo isti busevi?

Uređivanje posta od strane moderatora Marko_BL417
Razlog uređivanja: prebacivanje posta u drugu temu

Marko_BL417

Isti su to busevi, samo 262 označava da ima 260 KS a 312 ima 310 KS

The hicMe

Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

Doki21

Marko_BL417

Doki21

A prije Bočca? Jer je ova shema dosta slična ZET-ovoj,ali izgleda da ipak nije prije bočca bio u zetu...

Manas

Ovu shemu je vjerovatno dobio u Bočcu, a prvog vlasnika bi mogli saznati kad bi imali sliku kada je tek dosao al to je vec bilo davno.