MAN - Gradski i prigradski modeli

Autor The_Dubster, 10 04, 2017, 18:17:35 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Doki21

Evo nam jedne generacijske usporedbe😉
Regio iz 2008. vs Regio iz 2014.
Regio 223 na Vukovar-Vinkovci
Regio 5482 na Borovo N.-Tovarnik

Veliki pozdrav vozačima 😉

iLcapitano

iLcapitano

Prvi man DB u Bad Urach slikano na termama

Iako je Freiburg dosta udaljen od Balingena, Man od DB-a obavlja medjugradski prevoz i dosta ga ima na prijevozu đaka

Doki21

Man SL283 odnosno kako je nama poznatiji-Man Lion's Classic A74 iz 2006. godine, koji idalje skuplja vrijedno kilometre, danas na okretnici linije Dvanaest Redarstvenika-Sajmište  8)

Pozz driveru  ;)

Marko_BL417

Nigdje nije išaran, uorljan ili izljepljen žvakama... Pohvala ide građanima za čuvanje vozila a vozačima i peračima za održavanje vozila čistim :) Super slike Doki

Doki21

Hvala lijepa kolega, trudimo se svi kolektivno da ih držimo urednima i čistima jer ipak se mi sami vozimo u njima, tako da i sami putnici koji dođu iz drugih gradova ili mjesta nekad ostanu u čudu kad vide kako je bus čist i uredan, a odveze toliko krugova dnevno i kilometara  :)

Adis

Evo jos jedan uredan i cist bus, do sad cetvrti Regio kojeg sam imao priliku voziti u Nomagu, i definitivno do sad najbolji..

Doki21

Žućo danas na Novo groblje-Trpinjska cesta-Trpinja, a evo nam ujedno i slika unutrašnjosti

Dakle Man NM 223 iz 2006. 27 sjedala i 634 000km na satu, bus je kao što se može vidjeti Ex.Postauto CH

Veliki pozdrav vozaču  ;)

Marko_BL417

Citat: Doki21  u 25 02, 2023, 22:52:59 POSLIJEPODNE
Žućo danas na Novo groblje-Trpinjska cesta-Trpinja, a evo nam ujedno i slika unutrašnjosti

Dakle Man NM 223 iz 2006. 27 sjedala i 634 000km na satu, bus je kao što se može vidjeti Ex.Postauto CH

Veliki pozdrav vozaču  ;)

Izgleda uvezen iz iste firme kao bočcov Citaro K (tablice M89-K-242)

Ni ovaj nije išaran. Mislim da je u manjim gradovima tako, gdje je stalnih putnika 95% (možda čak i više). U većim ex-yu gradovima dok svi pokažu svoj primitivizam bus mora na presvlačenje sjedišta i temeljno pranje...

Super slike Doki :)