Bočac tours, Banja Luka - Razno/Diskusije

Autor mm123, 24 04, 2017, 17:45:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

The_Dubster

trebalo bi da je 2015 godina, euro 6 i 51 sjedište

obolstrade

Ukinut polazak u 11.30 iz BL petkom i nedjeljom što je vozio. U nedjelju neočekivano koridorom išla katna setra s polaskom iz BL u 13.00. Ovim putem pozdravljam vozača Acu koji vozio taj polazak i sve pohvale za ovog čovjeka mlad a dobro se bori za svoju firmu

mm123

Danas autoputem otisla siva niska setra, crna stakla, cini mi se 415gt. Zna li neko o cemu se radi? Kad je stigla?

Surinam

Na slici koju je Belmin uslikao piše Banja Luka-Frankfurt na tabli.
A linija je do Karlsruea.
O čemu se tu radi?

Servistrans_belmynn

Linija je zvanično u papirima Banja Luka - Frankfurt samo sto u praksi vozi samo do/od Karlsruhea. Ista stvar kao npr biss tours linija Sarajevo Dortmund ide samo do Frankfurta, ona od Europe bus kao do Bremena ali nikad nije bus otišao u Bremen, Bosna tour  Srebrenica Zurich a ide iz srednje Bosne Itd itd ima toga još

The_Dubster

Citat: Irizar Century
Kad je ovo stiglo?
pretpostavljam, iz uvoza?

Irizar Century

Ex. Drljić, Prijedor

Kako sam dobio informaciju bus je u vlasništvu nekog privatnog lica samo registrovan na Bočac.
Armin Vučić

Slavisa

Ništa novo a ni čudno po tom pitanju, već unazad godinama ima jedna te ista osoba koja ima registrovanih par vozila na Bočac kao i onu 315 GT-HD ex. AŽ Trans, ex. Kesić

Setraa

Vozila prodata u Servistrans Donji Vakuf
E08-T-885          Mercedes-Benz O530 Citaro
M24-A-227         Mercedes-Benz O530 Citaro

Surinam

U petak sam išao u Novi Sad sa sivom 415gt-hd sa rozim natpisom.
Juče se vratio sa takođe sivom, ali sa zelenim natpisima
Skoro pa puna oba busa, oko 45 ljudi.
Karta prejeftina, 31km povratna.

mm123

Od 2.11. Bocac uvodi svakodnevnu liniju Novi Grad-Beograd, kroz Srbiju ide autoputem. Polazak iz Novog Grada u 9:15, iz BL u 11:00. Povratak iz BG u 7:45.

setra315gt-hd

Imaju 2 prinove. Setra 415 GT-HD i 431 DT euro 6

Surinam

mm123

Ako je tako, znaci da je skracena iz Kostajnice. Milinovic ovim definitivno zavrsava na medjunarodnom planu, ostale samo lokalne linije.

makljen1123

Setra bijela T02-K-053 sa jedno 12 putnika danas na polasku Novi Grad - Beograd