Slavisa

Autor Slavisa, 07 03, 2019, 21:54:42 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slavisa

Pozdrav, ja sam Slaviša Mandić imam 13 god., rođen sam 22.2.2006. u Banja Luci gdje i danas živim.
Autobuse sam zavolio kada je moj tata počeo da ih vozi.
A prije toga sam sam volio više kamione ali, moja ljubav prema autobusima je više pobjedila.

The_Dubster

Dobro došao i zvanično :)

Irizar Century

Nevide ti se slike

Samo ovo

Poslano sa mog SM-J400F koristeći Tapatalk

Armin Vučić

Slavisa

Znam, do mene je greska jer nikad nisam postavljao slike preko tog sajta vec sve slike koje sam objavljivao do sad sam objavljivao preko imgura i tako da se nisam snasao na ovom sajtu i zato se slike nisu vidile.

Slavisa

da nebih svaki post pisao gdje je slikano, slike su nastale 13.6.2019. na podrucju BORKOVICA nadomak Banja Luke.

akz

Druze potencijala imas, samo jedna dobronamjerna kritika na danasnje slike, slobodno iz blizeg ili cekaj blize da ti bus priđe u pokretu, vjerojatno jos lovis osjecaj, jel ovako relativno ok slike su losije zbog velike udaljenosti

The_Dubster

slažem se sa akz.

Posebno nam ne treba duplanje Bočcevih MANova....

Slavisa

Ok, znam sve, zato sto se jos nisam najbolje uprakasao sa slikanjem pa su slike takve a telefon je stariji pa i sporije slika i onda stisnem prije i kako bi trebal biti slika a ono bude bas daleko, trudim se da bolje slikam, a sto se tice manova boccovih necu vise

Slavisa

sledece slike koje cu objavljivati su uslikane danas na kozari, nisam ih nista sredjivao jer mislim da se uredu za forum...

Slavisa

Nadam se da su slike uredu, kao sto sam naveo u proslom postu nisam ih nista sredjivao nego kako su uslikane takve su i postavljene na forum...

Slavisa

Sve slike koje ću večeras objaviti su nastale 20.4. (Srijeda) na mitingu u BL

Velika je gužva bila i autobusa je bilo oko 110, neke slike će biti linkovno jer od gužve se neki autobusi nisu mogli normalno uslikati.

The_Dubster

samo da te pohvalim, odličan posao i dobre slike.

Slavisa

Slavisa

Slike koje ću postavi su sa današnjeg protesta u BL.

Bilo je autobusa iz raznih krajeva...

Slavisa

Slike koje ću postaviti večeras su nastale danas na Autobuskoj Stanici Banja Luka u vremenskom terminu od 13 do 16h

Ispratio sam sve polaske u pomenutom terminu.