Smiljić company, Laktaši

Autor The_Dubster, 09 04, 2017, 11:47:42 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stefan06

Prinova 431dt danas otišla za Beograd

mate

obolstrade

Citat: mm123  u 30 08, 2024, 18:37:19 POSLIJEPODNESmiljic u zadnje vrijeme za Novi Sad ide preko Hrvatske a vraca se preko Race. Ne znam je li zbog guzve na Bajakovu i kako je to izvodljivo.

Pogrijesio si druze skroz. Polazak iz BL za NS ide autoputem i tako se vraća A polazak BL BG ide koridorom i tako se vraca. I uvijek su otprilike u vremenskom roku na svim stanicama rijetko kad kasne osim kad su praznici pa malo vise vremena im oduzme granica i guzve po gradovima

mm123

Znam ja to drug. Ali ovo govorim zato sto npr danas ode setra 431dt za Ns autoputem a sutradan je taj bus na gp Raca oko 5 i nesto popodne, a dobro znamo da bus iz Bg polazi u 19:30 iz BG, a iz Ns u 15:45. O tome sam govorio i tako sam upratio par puta na kamerama na prelazima da se to desavalo.

mate

mate

mate

Surinam

mate

Solidno bude putnika, ja ih uvijek viđam s min. 15ak-20, a zna biti i više od pola busa. Vjerujem da ovu liniju manje ljudi koriste nego one koja ide kroz BiH na Raču - čisto radi jednostavnosti, jer ovdje svi moraju imati putovnicu za tranzit kroz RH, tako da i to možda odvlači ljude od putovanja, a i znaju se zadesiti čekanja na granicama, prvenstveno Bajakovu i St. Gradišci

Surinam

Za Novi Sad, direktno, ovo je jača linija.
Kad nema gužvi na granici, za 5,5h od Banja Luke si do Novog Sada.

mm123

Izgleda da nam je ovde promakla jos jedna prinova. Bijeli troosovinski tourliner, isti kao zeleni. Juce uslikan na aerodromu na njihovoj instagram stranici.

The hicMe

Čini ti se, noćni režim slikanja pa je svjetlost povećana, to je onaj zlatni.
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

mate