Globtour - Razno/Diskusije

Autor Semir, 18 10, 2015, 18:49:49 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

Bzzz1

Ne zna se jos nista.
Jedan moj anonimni izvor kaze da ce Globtour imati veliki biznis oko vanrednih za okolicu Jezerskog sljedece sedmice.100+putnika

Manas

Citat: The_Dubster  u 03 10, 2017, 15:00:59 POSLIJEPODNE
https://www.globtour.com/hr/planiraj_i_kupi/posebna_ponuda/nova_autobusna_linija_sarajevo__podgorica_pristina/

Ohoooo, zanimljiva linija. Mada mi nije jasno kako se povezuje Split s ovim?
Vjerovatno neka druga linija se povezuje na ovo, ne vjerujem da ide iz Sarajeva za Split pa onda na Duborvniku pa Podgoricu i dalje....

U zadnje vrijeme dosta novih linija su "otvorili"... Nezz samo da li rade bez dozvole na njima kao i na mnogim drugim linijama...

Dani

Koje su to linije?

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk

Manas

Ima ih...kao i kupljenje putnika u lokalu u drugim drzavama itd.

Manas

Nezvanicno narucena 32 nova autobusa.

Bzzz1

Pretpostavljam da se nastavlja sa Volvom 9900

Manas

Pa vjerovatno, il nesto na bazi Volva.. Vozila vjerovatno nece sva ici u GT nego ce biti rasporedjeni i u Croatiu, Jadran itd.

Irizar Century

Kupili su Touring možda bude Setri

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Armin Vučić

Marko NS

Nadam se i ja da ce biti Setri ali cisto sumnjam bice sigurno opet nesto sa Volvom.  :)

The_Dubster

Vjerovatno će Volvo kao Volvo biti najmanje, ali će zato biti svega što ima Volvo šasiju i motor. Koliko Mota možeš uzeti za 32 originalna Volva, ih....

Dreamwalker

Dubster, imaš li možda kakve informacije koliko košta recimo Volvo 9700, Mota, Irizar i8 ili SC7 na Volvo šasiji? Bilo bi zanimljivo to čuti.

The_Dubster

Cijene nemam i to je teško saznati tačno u marku, ali iz dosadašnjeg iskustva s obzirom na kvalitet proizvodnog procesa, materijale koji se koriste, plaćanje radnika i još nekih faktora mislim da je od pobrojane marke najskuplji Volvo, pa Irizar a onda su Sunsundegui i Irmaos Mota.

Surinam

Da nema neko slučajno sliku unutrašnjosti ovog Mana Bussines class?

The_Dubster

Surinam

Volva, pardon.