Photoshop radovi

Autor The hicMe, 09 09, 2018, 19:04:31 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

The hicMe

Dakle tema za photoshop radove na autobusima

Autor slike:Marko_BL417
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

The_Dubster

Dobro urađeno, ali msm da će slova biti krupnija i više centrirana

Marko_BL417

Evo i TopClass varijanta, starija Bočcova šema, a rad je iz 2014.

Photoshop by Goran_SK

Marko_BL417

Citat: Marko_BL417  u 25 12, 2018, 13:11:56 POSLIJEPODNESetra TopClass S 431 DT u extra moćnoj plavoj boji

Društvo, hajde neko ko je kreativan da stavi natpis SIRMIUMBUS u istim bojama (ako ne mogu ovi prelazi iz jedne boje u drugu, može npr. slovo da bude crveno a ivice narandžaste) i istom fontu. Ako ne može baš isti ovaj font, dajte bilo koji moćan samo da se uklopi i da bude fino odrađeno.

P.S. Ako treba slika u originalnoj veličini javite i poslaću

m_junuzovic

Pošalji meni u orginal veličini.

m_junuzovic

Marko_BL417

I jedan i drugi su za 10!!!

Hvala puno!!

Irizar Century

Pokušaj photoshopa, ali opet nisam toliko vješt, ali bi zato ovaj Van Hool bio odličan drumski kruzer kod Halilovića

Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk

Armin Vučić

Vozacina

The_Dubster

Slaviša je tražio VDL i Bočac kombinaciju. Žuta nije nešto ispala baš dobro, mislim da je ova malo bolja

Slavisa

Malo ove linije na dnu me podsjecaju na centrotrans ali i ovo je vrh, svaka čast i hvala.....

The_Dubster

Nisam mogao njihove valove nikako uraditi :D

A da imam toliku vještinu u PS uradio bih retrovizore i ovo oko farova što je sivo u ovu plavu boju pa bi onda još više došlo do izražaja, al et...

Semir

Napravit ćemo malu akciju.
Kompanija Prevoz Musa javila nam se povodom dolaska novog člana flote Neoplana Cityliner N 1218HDL, da se dostave prijedlozi novog brendiranja vozila.
Naš prijedlog za sve koji misle odraditi crteže da to bude u kombinaciji sa logom BHBus.ba

m_junuzovic

Ne razumijem kako u kombinaciji sa logom BHBusa?

Semir

Pa da natpis na autobusu bude u kombinaciji sa logom BHBus