Barileva Turist Grupa

Autor tomo, 15 10, 2017, 17:22:53 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

JU

Stuttgart, 05.06.2020
https://i.imgur.com/zMG6EXB.jpg

Marko NS

Prva Setra,eks Marino Bus na liniji Pec-Dortmund.
Setra 431 DT EURO 5.

Druga Setra na liniji Dortmund-Pec, slike su nastale juce u isto vreme samo par minuta razlike znaci da se stalno vozi gore dole :)

Marko NS

055 na liniji Pec-Dortmund, dosta eks Marino Buseva je zavrsilo kod njih. :)
Setra 431 DT EURO 5.

Marko NS

Danas pravo iznenadjene zbog svih restrikcija prema Zapadnom Balkanu i uprkos sto svi smanjuju polaske ali to ocigledno ne vazi za Barileva Turist posto je danas otislo 5 Autobusa u malom vremesnkom periodu na liniji Pec-Dortmund , mozda je zbog praznika ali mozda jednostavno putuje narod.Malo je previse slika ali je ovo postala prava retkost i ako bi ovo bilo normalno sve da su normalni uslovi  :D
Setra 431 DT.

Setra 431 DT.

Setra 431 DT.

Setra 417 HDH, 041.

Setra 431 DT EURO 5, 056.

Marko_BL417

Imenjače, odlične su ti slike

Možda ću sad izvaliti glupost, ali jel moguće da je zbog obaveze držanja razmaka u zatvorenom pola autobusa popunjeno i da zbog toga ide više buseva (i kad se svi ovi putniici zbroje davalo bi možda 3 autobusa, što je evidentno u vrijeme praznika)

Marko NS

Hvala puno takodje :)
Kroz sve tranzitne zemlje sme da bude pun bus jedino ne znam kako je u tamo gde su registrovani regulisano, ali mozda je bilo toliko puno putnika da su podelili Buseve na Dortmund , Frankfurt,Stuttgart i Minhen direktno da ide.
Ali su me jako iznenadili sa tolikim brojem buseva svakako,retka slika za sad a i sigurno dok se ne resi sve ovo.

Marko NS

U Utorak su otisla tri autobusa  :D
Na liniji Pec-Dortmund.
Setra 431 DT EURO 5,055.

Na liniji Pec-Köln,060.
Setra 417 GT-HD EURO 5 na liniji

Na liniji Pec-Dortmund,053.
Mercedes Benz Tourismo L EURO 6.

Marko NS

U Nedelju 23.05.21 je 069 vozio na liniji Pec-Dortmund i premijerno na forumu je ova bivsa italijanka :D
Irizar I6.

The hicMe

Ove probne tablice im služe samo za proputovanje kroz Srb, čim predju granicu vraćaju KS table...
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

Marko NS

Da po meni je trebalo to nekako drugacije da se resi, skroz je ne pregledno ovako. Neka solucija sa pravim tablicama ili nesto tako slicno. Izvini za nesporazum juce  :)

Marko NS

069 na liniji Pec-Dortmund.
Irizar i6.

Marko NS

039 prema Dortmundu.
Setra 431 DT.

036 prema Dortmundu.
Setra 431 DT.

Marko NS

Marko NS

Konacno i ja da uslikam jednu od prinova iz Albusa/Dr.Richarda :)
076 na liniji Dortmund-Pec.
Setra 431 DT EURO6.

Servistrans_belmynn

Veliki pozdrav za veselu ekipu

Dortumund - Peć