Transturist Tuzla - Razno/Diskusije

Autor Semir, 17 10, 2015, 17:42:41 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 18 Gosti pregledava ovu temu.

The_Dubster

registracije novog MAN-a M62-A-859 i biće br 273. Skinuli su one naljepnice prvog vlasnika i izgleda prelijepo u TT natpisima

damir fido

Neki dan prodaju kartu do Zvornika (na liniji za Srebrenicu u 13h), Sluzbenica na AS Tuzla kaže da obavezno stane na izlazu iz Tuzle na Brčanskoj malti na gradskoj stanici što i sam znam pošto u blizini stanujem. I autobus hladno prodje i ode.Još vozač nešto nervozno maše rukama kada smo ga pokušali zaustaviti.Zar ne bi trebalo da imaju evidenciju o prodanim kartama pa da ne pune bus na glavnoj AS ili da pošalju veci bus a ne Tourino, ako je prodano više karata.Ako je obečano da stane usput, valjda treba ostaviti mjesta.Mislim da je to veoma nekorektno.Pratio sam prijatelja a čak je mozda izgubio vezu iz Zvornika za dalje.

Marko_BL417

Još pogotovo jer je njihova i autobuska, zapanjujuće je da su tako neorganizovani

obolstrade

Registracija mana sto je dosao sa onim najnovijim a koji je identican onom sto nosi table K39-E-017 nosi tablice J78-O-758

The_Dubster

Jesu to uveli neku liniju za Mostar?
Neko jutro vidim Starliner II u Blažuju, slikao sam ga al nije dobro ispali, a prekjučer vidim iza podne njihov MAN na brzoj cesti prema Ilidži i čini mi se da je tabla pisalo Mostar pa nešto...

Servistrans_belmynn

obolstrade

Tu liniju je vozio litvatrans zatim enatrans pa apb mostar sad je vozi transturist

damir fido

Citat: Manas  u 04 02, 2024, 23:29:39 POSLIJEPODNE

AUTOBUSI Ex-YU/facebook

U vrijeme fotografisanja ovi autobusi nisu imali veze sa Trans Turistom s tim što je ovaj braon prešao u Trans Turist dosta kasnije a plavi u Road.Pripadali su prevozu radnika Kreka.Plavi je često vozio TZ sportske klubove i bio mi je komšija :D.Sječam se kad su stigli iz Njemačke mislim 1996.Fotografije su nastale u krugu prevoza radnika odakle sada polazi Kantić.

Manas

Preuzeli su liniju Tuzla-Banovici od Transmonta.

The hicMe

Citat: mategledajući post iznad, definitivno šteta što nije i ovdje upotrebljena prepoznatljiva TTT shema
Slažem se, koliko mi je kod APB nova šema ljepša od stare, ovdje mi je ružnija.
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

damir fido

Citat: damir fido  u 23 02, 2024, 08:39:42 PRIJEPODNE
Citat: Manas  u 04 02, 2024, 23:29:39 POSLIJEPODNE

AUTOBUSI Ex-YU/facebook

U vrijeme fotografisanja ovi autobusi nisu imali veze sa Trans Turistom s tim što je ovaj braon prešao u Trans Turist dosta kasnije a plavi u Road.Pripadali su prevozu radnika Kreka.Plavi je često vozio TZ sportske klubove i bio mi je komšija :D.Sječam se kad su stigli iz Njemačke mislim 1996.Fotografije su nastale u krugu prevoza radnika odakle sada polazi Kantić.

Uh izvinjavam se, moram se korigovati.Braon je ustvati prešao u Gips Tuzla a ne u Trans Turist, danas me je Semir ispravio.Kasnije je bio i u Avisu i kod Šabića koliko znam.