Diskusija o međunarodnim linijama

Autor Marko_BL417, 23 08, 2017, 15:30:07 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nick

Citat: Servistrans_belmynn  u 07 01, 2025, 18:35:43 POSLIJEPODNEPrije 20ak dana meni dolazio kolega sa Kanticem. Karta kupljena online na relaciji Sarajevo - München. Polazak bio sa AS Sa u 12:15. Autobus Mercedes Tourismo tabla Sarajevo Frankfurt. Tako se voze do Doboja gdje presjedaju u drugi autobus Setru 517 HD na kojoj je bila tabla za Hamburg. Po polasku iz Doboja vraćaju se autoputem do BL i tu imaju treće presjedanje u Setru 516 HD i s njom nastavljaju dalje. Tad je bila tabla Gornji Vakuf Aachen. U putu im kažu da ta Setra ide samo do Stuttgarta i da će putnici koji idu dalje opet presjedati u Njemackoj. Dakle polazak iz Sarajeva 12:15, dolazak u Munchen 06:00 h, sa primjenjenih 3 autobusa....
To je baš pretjerano da ne kažem van svake pameti.
Ja što čujem te iz vlastitog iskustva znam, da se iz Sarajeva i za Sarajevo preko Banja Luke uopšte ne presijeda.
Kolega ti je baš nadrljao, ali je opet dobro stigao u Minhen.

Busfahrer

Izvini ali opet mi nije jasno, oni u nesto gadno zabrljali.
Zastobi neko isao iz Tuzle za Banja Luku, kad ima linija u 12:00 cini mi se Sarajevo Dortmund koja ide Srebrenik-Orasje-GP Samac.
Nisu valjda to ukinuli, ta linija ide oduvjek, u isto vrijeme i istom trasom ide i Svajcarska, Hamburg skrece u Brcko i srijeda i subota malo kasnije Berlin

Surinam

Ja nisam nikad vidio tu liniju iz Tuzle u Banjaluci.
Sarajevo i Vakuf ulaze na stanicu.
Mislim da taj iz Sarajeva ne trebaju slati na gp Gradiška.
Može ovaj iz Vakufa pokupiti sve ovo do Gradiške.
Doduše, ljudi znaju posao, nisu džaba toliko jaki.