Prevoz putnika, Zavidovići - Razno/Diskusije

Autor The_Dubster, 19 10, 2015, 22:36:04 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

The_Dubster

busppz

Ove školske godine voze đake u Zenici umjesto Zenicatransa koji je izgubio licencu zbog dugova.
Bijeli Cityliner oblijepljen u šemu kao i setra petica

busppz

Počeo raditi još jedan Wv Crafter, crvene boje, mislim da su ga ofarbali jer sam vidio isti onakav u krugu firme samo bijeli. Lijepo izgleda
Drugi regio je cini mi se kompletiran sto se tice limarije, crven također, bas ga dugo sređuju.

The_Dubster

busppz

Dani

Skyliner danas na liniji za Mostar. Ako mogne ko nek sloka, mene je magla zaje*ala 😃

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk

busppz

Bijeli Man SL 202 dobio gbr 05 nazad na poklopcu motora, ne znam dal' je to počela numeracija vozila, nisam vidio ostale

busppz

I da potvrdim, numerizovali su svoja vozila garažnim brojevima, a primjetio sam sljedeća tri:
Man sl 202  J87-A-017  gbr. 05
Steyr         917-M-184  gbr. 11
Iveco Daily E62-A-499  gbr. 40 

Dani

Jel istina da je skyliner prodat u Srbiju. Nisam nigdje vidio da se pisalo o tom

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk

Bzzz1

The_Dubster

Citat: DaniJel istina da je skyliner prodat u Srbiju. Nisam nigdje vidio da se pisalo o tom

jučer sam dobio info da je prodan u Beograd

Dani

To sam i ja isto tako cuo ima mjesec ipo dana. Medjutim vozio je za Grand turu u Zagreb, tako da jos nisam sigutan

obolstrade

Ja sam ga vidio prije 7 dana u Šićkom brodu kod Tuzle

Irizar Century

Upravo sam dobio informaciju da je Skylinera kupio Olimpic travel iz Beograda.

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
Armin Vučić

The_Dubster

Citat: busppzBijeli Man SL 202 dobio gbr 05 nazad na poklopcu motora, ne znam dal' je to počela numeracija vozila, nisam vidio ostale

Citat: busppzI da potvrdim, numerizovali su svoja vozila garažnim brojevima, a primjetio sam sljedeća tri:
Man sl 202  J87-A-017  gbr. 05
Steyr         917-M-184  gbr. 11
Iveco Daily E62-A-499  gbr. 40

Crveni Regio E42-M-915 gbr 45
VW Crafter    J94-A-266 gbr 47

Molio bih članove da obrate na pažnju prilikom slikanja na gbr, pošto ako ih prikupimo većinu pravimo novu organizaciju voznog parka. Hvala unaprijed!